Wie zijn wij

De open deur in Nederland was er in 1978 in de vorm een kleine bijbelstudie–groep in Steenwijk. De groep bestond uit ongeveer 30 personen en verlangde naar een pastor. Een van de discipelen nam toen de leiding op zich. Mitchell steunde hem in het bouwen van de kerk en haalde hem regelmatig over naar de halfjaarlijkse bijbelconferenties die in Prescott worden gehouden. Zo werd de visie van de CFM in de Nederlandse fellowship ingeplant. De kerk verhuisde vervolgens naar Zwolle en begon daar te groeien. Uiteindelijk was ook deze kerk sterk genoeg om mannen uit te sturen naar andere steden. Daarnaast nam Evangelie Gemeente De Deur in Nederland ook de verantwoordelijkheid op zich voor een halfjaarlijkse Europese bijbelconferentie.

Er zijn natuurlijk meer kerken in Nederland. Onze fellowship is gericht op discipelschap. In de fellowship zijn  er echtparen die opstaan om uit te gaan in het oogstveld.  Bijna overal is er wel een ”De Deur” kerk te vinden. De kracht van onze fellowship is dat we overal de zelfde visie hebben. 

Op dit moment heeft De Deur Nederland meer dan 50 kerken. Buiten nederland heeft de Nederlandse fellowship 25 kerken: Zuid Afrika, China, Peru, Ruanda, Suriname, Aruba, Bonaire, St. Maarten, Duitsland, tjechie, Slowakije en veel meer. De CFM-Kerken in Nederland dragen de naam ”Evangelie Gemeente De Deur”

 

Virgil en Christien zijn vanuit De Deur Den Haag uitgezonden in 2017 naar Rijswijk. Zij dienen God samen met hun dochter Jinella. En verkondigen het het goede nieuws van Jezus Christus in Rijswijk

De Deur Den Haag is in 1990 begonnen toen Kenneth en Zwaan van Vliet uit de Europese Bijbel Conferentie Zwolle werden uitgestuurd. De eerste kerkdiensten werden gehouden in een kleine woonkamer in de Vruchtenbuurt. De nieuwe bekeerlingen waren enthousiast en begonnen op straat te evangeliseren en gospel-muziekavonden te organiseren. Al snel moest een gebouw worden gehuurd waar ook steeds meer mensen de diensten bezochten en trouw naar de bleven kerk komen. De Deur Den Haag is nu een volwassen kerk, die echtparen traint en naar andere steden uitstuurt. Kenneth en Zwaan hebben samen 4 zoons die met hen God dienen.

"Pionier kerken vanuit Den Haag"

Nederland

Pastor Sayle & Sajida Thorlu Bangura

ROTTERDAM - ZUID

Pastor Ryan & Kayleigh van Vliet
Rijswijk Virgel en Christien Karg IMG_5859
Pastor Virgil & Christien Karg

TILBURG

Pastor Remy & Prisca Boedhai

Buitenland

Suriname-beniespark-Krish&ParisaDwarkasing
Pastor Krish & Parisa Dwarkasing

Samenkomsten

  • Zondagochtend: 11:00u
  • Zondagavond: 18:00u
  • Woensdagavond: 19:30u

Adres

  • Gebouw de Ottoburg Esdoornstraat 3a, Rijswijk.
    1e etage

Contact

  • 06 28 23 55 59
  • info@dedeurrijswijk.nl